Camere

Rezervare Telefonica

+4 0747 533 674
wiffi

WIFI Gratuit

Pe tot parcursul sejurului tau la BORDEAUX ai parte de conectivitate puternica la WIFI, pentru ca tu sa ramai productiv in munca si sa tii legatura cu cei dragi.
icon2

Mic Dejun

In fiecare dimineata, suntem pregatiti sa te rasfatam cu un mic dejun armonios gatit, din care nu lipsesc preparatele vegetariane, fresh și specific frantuzesti.

Curatenie

Una din valorile in care credem la BORDEAUX este ordinea si curatenia. Ne placem sa facem ordine si sa punem lucrurile importante pe primul loc.

We L❤️VE Galati!
Iata ce poti vizita in orasul nostru!

Galatiul este cel mai mare port de pe Dunare si al 8-lea oras ca numar de populatie din intreaga Romanie. Intreaga cultura si atmosfera a orasului se invarte in jurul acestei trasaturi distincte, mandria galatenilor este aceea de navigatori, insasi blazonul orasului purtand desenata o nava pe apele line ale Dunarii.

Galatiul are mult mai multe de oferit decat ar putea parea la prima vedere, nu este doar cel mai mare oras de pe Dunare sau unul din principalele porturi ale Romaniei, iar pentru a-l descoperi mai in profunzime calatorul trebuie doar sa isi lase masina parcata in fata hotelului si sa faca o plimbare pe strazile acestuia.

There is a diving area much deeper than the other segments of the pool. Practice your diving and armstand forward 2 somersaults in Pike position!

Servicii la cele mai inalte standarde

Restaurante
Camere
Staff
Servicii

Registration

Forgotten Password?